Dick Emanuelsson har fått paranoia

I en blogg idag sägs att Dick Emanuelsson, stalinisten som sprider lögner från Honduras, fruktar för sitt liv för att han intervjuat en ordförande för en demokratisk ideell organisation, Hagamos Democracia. Han säger sig frukta för sitt liv. Han påstår att denne person blev så fly förbannad för att Dick avslöjade vad han sagt i intervjun att han hotat honom. Vad var det då som var så fruktansvärt, den hemlighet som avslöjades för Dick men som det inte var meningen att Dick skulle sprida vidare? Jo, att Hagamos Democracia (“vi gör demokrati”) finansierades med bidrag från USAs motsvarighet till Sida, och från det Demokratiska Partiet i USA. Men hu så hemskt då, vilka statshemligheter!

Karln är ju helt fjollig.

One thought on “Dick Emanuelsson har fått paranoia”

  1. Ja, det är svårt när det inte går som man hoppats. I Santiago de Chile sitter Lars Palmgren, fylld av grämelse över händelserna i Honduras:

    Honduras kuppresident håller sig kvar … Kuppmakaren Roberto Micheletti vägrar att lämna i från sig makten, trots att landet hållit val och den nye folkvalde presidenten Porfirio Lobo snart ska sväras in. … Roberto Michiletti har inte erkänts som president av just något land men han agerar med samma uppblåsthet som självutsedda hjältar brukar göra. När nyligen USA och Brasilien tog ett gemensamt initiativ för att bidra till någon slags normalisering, så viftade han sorglöst bort det. … Porfirio Lobo har visserligen tagit initiativ till en nationell dialog för att komma ur det låsta läge som kuppregeringen har försatt honom i. Men eftersom vare sig Manuel Zelaya eller den motståndsrörelse som stödjer honom har bjudits in, lär dialogen mer befästa den nuvarande polariseringen, än bidra till att lösa upp den.”
    SR Ekot 20 dec 2009

    Tur att señor Chávez håller flaggan högt! Han talade för ALBA-länderna i Köpenhamn häromdagen. Han tänkte inte underteckna något enda papper som Obama kommit med. “Det blir nog inget avtal alls.” “Faktum är ju att det osar svavel här. Det luktar svavel i hela världen. Nobelkrigs­-pristagaren har just sagt att han är här, inte för att tala utan för att göra något. Well sir, visa det. Smit inte ut genom bakdörren. Gör allt ni ska göra enligt Kyoto-protokollet.”

    Så talar en verklig statsman !

Comments are closed.