Svenska politiker stödjer brott mot mänskligheten

Ett svenskt politiskt parti uppmanar öppet till brott mot mänskligheten, brott av samma slag som judeförintelsen och Stalins utrotning av tiotals miljoner bönder genom att svälta ihjäl dem. Partiet är det gamla KFML(r), nu kallat Kommunistiska Partiet. Deras logga säger rakt ut “klass mot klass”.

Att förfölja en grupp av människor är ett brott mot mänskligheten. Det spelar ingen roll om gruppen definieras på etniska grunder (“judar”), på politiska grunder (“högern”), på religiösa grunder (“kristna”), eller på sociala grunder (“klass”). Kommunistiska Partiet är ideologiskt jämförbara med alla de som förtrycker och mördar av ideologiska skäl: Nazister, muslimska militanta extremister, och naturligtvis andra kommunister till exempel Stalin och Castro.

Det anmärkningsvärda är att de tillåts öppet uppmana till Brott mot Mänskligheten.