Zelaya utkastad också från Mexico: “förrädare”

Honduras utkastade ex-president Manuel Zelaya var på besök i Mexico, men gjorde bort sig genom att verka stödja en person som sagt sig sjäv vara den riktiga presidenten. Riksdagsmän i landet kallade honom en otacksam förrädare, och landets president Calderón beordrade hedersvakten att isolera honom från pressen, varefter de knuffade honom ombord på ett flygplan som tog honom till Managua, Nicaragua.

Det betyder att han nu blivit utkastad från två länder, ivägflugen till ett annat land, och också förklarad en förrädare i två länder. Undras om han håller på att jobba på nåt sorts Guinness-rekord, månne?

På tisdag kommer en delegation av amerikanska utrikesministrar och liknande till Honduras för att undersöka läget. De är från Argentina, Costa Rica, Dominikanska Republiken, Jamaica, Kanada – och Mexico. Zelaya hjälper inte precis sig själv när han öppnar munnen.

2 thoughts on “Zelaya utkastad också från Mexico: “förrädare””

  1. Jag tycker att det verkar som om Zelaya lider av samma sjukdom som Hitler gjorde och som Chavez också tydligen gör.

  2. Jag hoppas du skickar iväg insändare och dylikt också. Så här långt har jag inte lyckats blivit publicerad en enda gång, men ju fler som skriver… :))

Comments are closed.